:: suivant >>
éditer :: []->

niche onlyfans


גן עדן: זה לא סוד שהאינסטגרם של עדן פינס מושך לא פעם אש בגלל התמונות שהוא מכיל, שחושפות חיים נוצצים לצד הרבה עור וזוכות פעמים רבות לתגובות עצבניות על חשיפת היתר.
לרוב, פינס (23) לא נותנת לגולשים הזועמים להשפיע עליה והיא ממשיכה לתחזק חשבון צבעוני ותוסס המכיל תמונות מיעדים אקזוטיים וצילומים עם נגיעות נועזות ושובבות. Vous pouvez choisir parmi les produits les plus populaires, les plus populaires et les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires, les plus populaires et les plus populaires.
את ההכרזה על המהלך עשתה אתמול (חמישי) בחשבון האינסטגרם שלה, כשהיא חושפת בפני 726 אלף עוקביה את תמונת הבכורה שלה: קולאז' בן ארבע תמונות שלה לובשת תחתונים קטנטנים ואוחזת בחתול כשהשניים ניצבים במרפסת.
אם תחפשו את הפרופיל שלה ברשת, תגלו שפינס הגדירה עצמה כדוגמנית ,שחקנית ואריה קטן שאוהבת את החיים, וכי נכון לעכשיו תוכלו לצפות בתכנים שהיא מעלה תמורת דמי מנוי חודשיים של 15 דולרים.
Seulement Fans היאללוורמה המהווה הולול הללאה בבשבבב ה ה ה ה ה מ מ מ מ מ מ מ מ מ מ מ מ מ מ מ א, אווו ש ש ש ב ב ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה מע מ ממו. אם כי תוכלו למצוא בה גם יוצרי תוכן "נורמטיביים", דוגמת קומיקאים, דוגמניות, מאמני כושר, מוזיקאים, שפים ויוצרי תוכן אחרים, המחפשים פלטפורמה עם חוקים מעט פחות נוקשים שגם תניב להם רווחים).
רווחיה של הרשת ושל מי שפותח חשבון, מגיעים ו כמובן מדמי המנוי של המעריצים החפצים לצפות בכוכבים האהובים עליהם בצורה החשופה ביותר שניתן (סרטונים, תמונות וצ'אטים או מודל צפייה של pay per view), ומכאן ו כמובן גם מקור שמה.
הפלטפורמה הבריטית במקור שהוקמה בשנת 2016, מונה היום יותר מ-30 מיליון מנויים ומעל ל-450 אלף יוצרי תוכן, כשהרשת גובה עמלה של כ- 20% מהכנסות היוצרים. תמחור התכנים נקבע על ידי היוצרים, אך לרוב עלות מנוי ממוצע עומדת על כ-30$, כך שהיוצרים הפופולריים ברשת מצליחים לייצר רווחים של מאות אלפי ולפעמים מיליוני דולרים.
כאמור, מה שהחל כפלטפורמה ליוצרים שהיו אנונימיים למדי, הפך עם הצלחתה למקור עניין גם עבור סלבס מוכרים, ובין הפנים המוכרים שתוכלו למצוא שם ניתן למנות את קארדי בי, בלה ת'ורן, טיילור פוזי, ארון קארטר, בלאק צ'יינה, אוסטין מאהון ואמבר רוז.
בפעם ה-13 העונה, שון ויסמן מצא הערב (ראשון) את הרשת, כשהעלה את ויאדוליד ל-0:1 על אמורבייטה בדקה ה-14 עם בעיטה חזקה מתוך הרחבה. קבוצתו הספרדית הכפילה את היתרון כעבור חמש דקות. סרחיו לאון הבריק עם שלושער במחצית השנייה. 1:5 ענק בסיום.
ליגה ראשונה. כמו בסיבוב הראשון, גם הפעם חבל אנדלוסיה נצבע באדום לבן בניצחון של סביליה 1:2 על בטיס. איבן ראקיטיץ' העלה את סביליה ליתרון בפנדל מדויק, וכמה דקות לפני הירידה למחצית השנייה, השוער יאסין בונו, בישל למוניר אל חדאדי את השני. סרחיו קאנלס צימק בבעיטה חופשית בתוספת הזמן עבור בטיס, אך זה כאמור לא הספיק.
המאזן של סביליה עומד על שישה ניצחונות בשבעת הדרבים האחרונים והניצחון הזה קירב אותה לכדי שש נקודות מהמוליכה ריאל מדריד.
אך עם כל הכבוד לדרבי האנדלוסי, ירמי פינו היה זה שגנב את ההצגה אמש בספרד. קשרה בן ה-19 של ויאריאל, הפך לבן העשרה הראשון מזה 73 שנים שכובש שלושער במחצית הראשונה בליגה הספרדית ובסיום חגג רביעייה גדולה ב-1:5 על אספניול.
איסור גורף לפרסום תשואות על השקעות נדל״ן: הרשות לניירות ערך "שמה ברקס" להצעות מפתות שכיחות להשקעות בנדל"ן עם הבטחה לתשואות אסטרונומיות בארץ ובחו״ל. הרנ"ע הודיעה השבוע כי גם רכישת יחידת דיור עם רישום בטאבו עשויה להיחשב כנייר ערך. המשמעות היא שגם מתווכים ומשווקים של מיזמים לא מפוקחים ידרשו לעמוד בהוראות חוק ניירות ערך.
האיסור לפרסם נתונים כספיים במסגרת הצעת השקעה במיזם חל גם על פרסום נתונים כספיים "אוביקטיביים", המתפרסמים באופן פומביף ומטרתם לרמוז על התוצאות הצפויות של ההשקעה במיזם המגייס.
מנהל מחלקת ביקורת והערכה, עו"ד אמיר הלמר: "במקרים מסוימים השקעה בנדל"ן, הכוללת רישום מקרקעין, עשויה להיחשב לנייר ערך, אם מאפייני ההשקעה ואופן ביצועה מעידים כי מדובר בהשקעה פיננסית פאסיבית".
הדו"ח המדובר התפרסם בהמשך למספר ביקורות שביצעה המחלקה בשיתוף עם מחלקת תאגידים, במיזמים הפונים למשקיעים פוטנציאליים ומציעים להם להשקיע במיזם. בדו"ח מוצגים שני מקרים בהם השקעה פיננסית בפרויקט נדל"ן, הכוללים רישום במרשם המקרקעין, תיחשב כהשקעה בניירות ערך:
• שיווק יחידות דיור בפרויקט נדל"ן במדינה זרה - ההשקעה דרשה התקשרות בהסכם רכישה של יחידת דיור תוך רישום הזכות על שם המשקיע במרשם המקרקעין באותה מדינה. מעבר לכך, נחתם הסכם נוסף לפיו המשקיע משכיר את היחידה שרכש בחזרה ליזם לתקופה של 10 שנים, בתמורה לתשלום שנתי של 10% מהיקף ההשקעה שלו. בפועל התשלום למשקיע לא תלוי בהכנסות מהשכרת היחידה שלו, והיזם הוא שמנהל את היחידה כולל השכרתה על פי שיקול דעתו.
סגל הרשות קובע כי בנסיבות המקרה הספציפי, מערכת ההסכמים בפרויקט מהווה "ניירות ערך", וזאת על אף קיומו של רישום הנכס על שם המשקיע ברשם המקרקעין.
סגל הרשות מציין בדו"ח כי על פי רוב, רכישה של דירה מזוהה הרשומה קניינית על שם הרוכש במרשם המקרקעין תהיה במהותה בגדר רכישה צרכנית באופייה, שאינה פיננסית. כך למשל, כאשר אדם רוכש דירה לצורך מגוריו בה או לצורך השקעה בנדל"ן באופן ישיר ועצמאי. יחד עם זאת, קיומו של רישום במרשם מקרקעין לבדו אין משמעותו בהכרח כי העסקה שבנדון אינה מהווה "נייר ערך".
סגל הרשות קובע כי מאפייני ההשקעה ואופן ביצועה מעידים כי ההתקשרות במהותה היא לביצוע השקעה פיננסית, פאסיבית, הנושאת אופי כלכלי מובהק ותוך ציפייה לתשואה. במקרים אלו, יש לראות במערכת ההסכמית הזו כהשקעה בנייר ערך.
• שיווק יחידת נופש מלונאית בחו"ל - למשקיעים הוצא לרכוש יחידת נופש פרטנית במיקום ספציפי במלון. כל יחידה נרשמה על שם המשקיע במרשם המקרקעין המקומי. עם זאת מארג הסכמי ההשקעה קבע שהמשקיעים זכאים לקבל חלק מרווחי המלון, בהתאם לחלקם היחסי למול כלל מחזיקי יחידות הנופש, ללא תלות בביצועי היחידה הספציפית שנרכשה על ידם.
עמדת סגל הרשות היא כי בנסיבות אלו הסכמי ההשקעה מהווים "ניירות ערך" למרות שהמשקיע רכש יחידה מלונאית ספציפית שנרשמה על שמו במרשם המקרקעין. לעמדת הסגל, העובדה שהמשקיע זכאי לתשואה הנגזרת מהפעילות הכוללת של המיזם, ולא רק מיחידת הדיור שנרכשה על ידו, מחזקת את הצורך בהגנת דיני ניירות ערך.
בנוסף, הדוח עוסק בשתי סוגיות נוספות:
• מעורבותם של מתווכים ומשווקים בשיווק ההשקעות - בהקשר זה קובע סגל הרשות כי "החוק אינו מכיר במעמד של "מתווך" ככזה המעניק פטור מתחולתו". ככל שגורם כלשהו לרבות "מתווך" מבקש להציע לציבור ניירות ערך של תאגיד כלשהו, מוטלת עליו החובות מכח החוק.
• שימוש בנתונים כספיים "אובייקטיביים" לשיווק השקעה – סגל הרשות זיהה מקרים בהם מיזמים פרסמו נתונים כספיים "אובייקטיבים" שמקורם בפרסומים פומביים שונים לצורך שיווק ההשקעה. הנתונים אינם מתייחסים לפרויקט עצמו, אך הם מוצגים באופן המרמז על התוצאות הצפויות של ההשקעה במיזם המגייס. כך לדוגמא פרסום שיעורי תשואה ממוצעת בשכונה או בעיר בה מצוי פרויקט נדל"ן המשווק על ידי היזם ועוד. סגל הרשות קובע כי פרסומים של נתונים כספיים מסוג זה, אינם נכללים בפטור "הפרסום הכללי" הקבוע בחוק, אף אם מדובר בנתונים חיצוניים לפעילות המיזם.
לעמדת הסגל, האיסור המפורש למסור נתונים כספיים במסגרת פטור "הפרסום הכללי" מעיד על חשיבותם של נתונים כספיים במסגרת הצעה של ניירות ערך. משכך, פרסומים שמטרתם לעקוף הוראה זו, לא יכולים לחסות תחת הפטור.
זה עשוי לקרות לטובים ביותר: כייס ארנקים הצליח לגנוב ביום חמישי את ארנקה של קנצלרית גרמניה לשעבר אנגלה מרקל, זאת למרות שלמרקל מתלווה לכל מקום מאבטח אישי צמוד שאמור להגן עליה.
אירוע הגניבה אירע בעת שמרקל ערכה הקניות לביתה בסופרמרקט במרכז ברלין. על פי הדיווח בעיתון בילד הגרמני, הגניבה התאפשרה בגלל שהארנק של מרקל היה תלוי בצמוד לעגלת הקניות שלה וניתן היה לחטוף אותו בקלות.


על פי הגרסה שמסר מקור במשטרה לבילד, הגנב הצליח לקחת את הארנק ולרוץ, למרות שמרקל מסתובבת בליווי שומר ראש אישי.
הקנצלרית לשעבר לא התקשרה למשטרה מהחנות, אלא העדיפה לגשת לתחנת המשטרה המקומית שהייתה סמוכה למרכז הקניות, שם התלוננה על האירוע.
מרקל ידועה בניהול אורח חיים צנוע: למרות מעמדה היא מעדיפה לערוך את הקניות שלה בעצמה. בעבר נהגו כתבי העת הגרמניים לעקוב אחרי הטעם האישי של מרקל ולדווח על המוצרים אותם היא נוהגת לקנות לימי השבתון לה ולבעלה.
במהלך הקורונה ידעו כתבי העת לדווח על כך שהקנצלרית קנתה בין היתר גם בקבוקי יין, תוך שהם מחטטים לה בסל הקניות.
כעת מתברר שלא תמיד הייחוס מועיל: גם אם היית מנהיג של אחת המדינות החזקות בעולם, כייס עשוי לגנוב לך את הארנק בסופר.
ישנם מצבים בחיי היום-יום העסקיים, שדורשים מענה מהיר מצד בית המשפט. בתחום הנדל"ן, במקרה של דייר סרבן שמסרב לפנות את הדירה המושכרת, החוק מאפשר להגיש תביעה מזורזת נגד הדייר הסרבן בהליך שנקרא סדר דין מהיר.
בחודש יוני 2021, חתמה בעלת בית בצפון על הסכם שכירות על נכס שברשותה. שכירות זו הייתה אמורה להתחיל כעשרה ימים לאחר החתימה על ההסכם. כיוון שהדיירים לא עמדו בדרישת בעלת הבית להעמדת ערב להסכם, שיהיה לשביעות רצונה, פנה העו"ד של בעלת הבית לדיירים 5 ימים לפני תחילת מועד ההסכם, בדרישה למתן בטוחות נוספות לקיום ההסכם. דרישתו של העו"ד סורבה בתוקף על ידי הדיירים.
בתגובה, הדיירים הודיעו לבעלת-הבית הם בוחנים מחדש את ההתקשרות בהסכם השכירות. בעקבות ההתנהלות הזו מול הדיירים, הודיעה בעלת הבית לדיירים על ביטולו של ההסכם, באמצעות מכתב שנשלח ארבעה ימים לפני תחילת תקופת השכירות.
חשוב לציין שמכיוון שבעלת הבית מסרה לדיירים במועד החתימה על ההסכם מפתחות לדירה, אזי ליתר ביטחון היא החליפה את המנעול לדלת הנכס. למרות זאת, יומיים לפני תחילת תקופת השכירות בשעות הערב, פלשו הדיירים לנכס יחד עם ילדיהם והשתכנו בו, וזאת לאחר תכנון מוקדם ותיצפות על הנכס.
הדיירים השאירו מכתב בכניסה לביתה של בעלת הבית, שגרה בסמיכות לנכס, בו הם מציינים ש"הם מקבלים את ההסכם ותנאיו, והכניסה לנכס הינה כדין ונועדה למנוע את סיכול ההסכם, ולאחר שראו שהנכס פנוי ופתוח".
לאור הפלישה לנכס, בעלת הבית הגישה לבית משפט השלום בקריות "תביעה לפינוי מושכר", בתביעה מזורזת של סדר דין מהיר, כאשר ביקשה מבית המשפט את הסעדים הבאים: הצהרה על ביטול ההסכם ועל פינוי הדיירים מהנכס. העילות לקבלת סעדים אלו היו: הפרות של תנאים יסודיים בהסכם, ביטול ההסכם ההדדי והפלישה לנכס שלא כדין.
בית משפט השלום קיבל את טענות בעלת הבית, והורה על פינוי הנכס.
בפסיקתו זו, התבסס בית משפט השלום על סדרת נתונים שונים: תוכן המסרים שהדיירים שלחו לבעלת הבית, והתנהלותם במסגרת המשא ומתן ואופן ההתקשרות בין הצדדים, תגובת הדיירים לדרישתה של בעלת הבית לחיזוק הבטוחות שניתנו לקיום ההסכם, והעובדה המשלימה של התמונה - נקיטתם בפעולה חד צדדית בפלישה לנכס - בניגוד לדין ולהסכם החתום.
הדיירים הגישו ערעור לבית המשפט המחוזי בחיפה והעלו בפני ערכאת הערעור את הטענות הבאות: ראשית, טענו הדיירים שאירעה שגיאה דיונית באופן ניהול ההליך בבית משפט השלום. אפשרות הגשת תביעה מזורזת, ב"סדר דין מהיר" מתאפשרת רק במקרה של פינוי דייר שמסרב להתפנות מתוך דירה במהלך תקופת השכירות.
בעניין זה טענו הדיירים שהם נכנסו לנכס כמה ימים לפני תחילת מועד תקופת השכירות, ולכן יש להתייחס לאירוע הכניסה לנכס להסגת גבול ובאמצעות תביעה רגילה ל"סילוק יד", פינוי אדם שהסיג גבול לנכנס לנכס של הזולת. הליך רגיל היה לוקח לוקח יותר זמן בבית המשפט, ומאפשר לדיירים להישאר יותר זמן בדירה.


https://www.youtube.com/watch?v=dm3YXfCvd3U&t=270